發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 lamasingh 於 2013-1-26 17:33 發表

金水兄, 在下已說過我不是來跟你鬥, 在下亦非佛教徒, 若我說Oh my god / Jesus Christ, 是否就代表我係christian呢?  你的執著跟oem7110的一樣可怕.
閣下為何又有 金水身份, 又有goldwater身份, 又有tsuikinman身 ...
lamasingh 他人陳年往事,祖宗十八代的事都由你的咀噴出來,這裡是公開論壇還是你的家,是你的家我便回自己家,否則請你不要揭人蒼巴!

引用:
原帖由 oem7111 於 2013-1-26 18:28 發表

MT時間分析是課程F,課程需循序漸進, 不接受越級報讀。由初級到高級 ... (這是課程內容結構)。

何解時間重要,這是課程以外的內容,不便在此討論。   ...

原帖由

oem7110

於 2013-1-21 12:50 發表

放紙鳶 = 看上或下?

oem7110-7111小姐, 班男人/亞叔/真係好好玩?

引用:
原帖由 oem7111 於 2013-1-26 17:42 發表
在此論壇中,會否有職業打手?
大多人說同一把聲音 ...
有問有答,以MT SIR 的性格係唔會出動職業打手,我在此只是吹水,分文不收,
如再有如此問題,相信你是在攪事,或懷疑你冒充oen7110的身份,
應承度位分亨,留意,在小時圖時間上星期一上午是突破時刻,但必需上破首阻力位23610,首目標及阻力位23800,
如能突破,其它力量同時配合的話目標24400,支持位在23550,相信大市在挑戰高位前跌破機會不太。
能升破24000後再跟進。

回復 611# 168.hk 的帖子

168兄放心,自從無水的事已明白,我心情愉快,現在睇投名狀,哈哈!

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-1-26 22:12 發表
... 在小時圖時間上星期一上午是突破時刻,但必需上破首阻力位23610,首目標及阻力位23800,
如能突破,其它力量同時配合的話目標24400,支持位在23550,相信大市在挑戰高位前跌破機會不太。
能升破24000後再跟進。
分柝質與量提升,請問能否指出何時 (10,11,12時) 可能到阻力位23800如上破首阻力位23610呢?技術上能否做到?

Many Thx

引用:
原帖由 oem7111 於 2013-1-26 22:45 發表

分柝質與量提升,請問能否指出何時 (10,11,12時) 可能到阻力位23800如上破首阻力位23610呢?技術上能否做到?

Many Thx
明天能高開突破23610,首目標為23800,亦是突破前高位23720的首個重要阻力位。
扮oem7110扮得都幾似,但太心急了吧,真估唔到鬼鼠成咁,囉埋MT's技術來玩,
相信有你呢個護法存在,呢個綱好快變成新時代了。話比你知,你的23500唔會穿的,信你班fans 造的put 等泡湯吧!
我講過,我知你是誰,以後就比你玩埋佢啦,有料就唔駛咁鬼鼠啦,高學歷,低智慧,哈哈,bye!

引用:
原帖由 lamasingh 於 2013-1-26 22:10 發表

原帖由 oem7110 於 2013-1-21 12:50 發表
放紙鳶 = 看上或下?

oem7110-7111小姐, 班男人/亞叔/真係好好玩?
講起真奇,被封刹的帖也可起回,可見此人一班,金水兄,心知肚明罷,失望

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-1-26 23:41 發表

明天能高開突破23610,首目標為23800,亦是突破前高位23720的首個重要阻力位。
扮oem7110扮得都幾似,但太心急了吧,真估唔到鬼鼠成咁,囉埋MT's技術來玩,
相信有你呢個護法存在,呢個綱好快變成新時代了。話比你知,你的23500唔會 ...
金兄你都算醒,嗰條肯女自認7110,幅車頭相就冇必要換啦,換嘅原因就係無果張車頭相、無嗰幅車頭相原因得一個,

冒牌貨,分柝正確

我知道好快比人斬,但都要為此綱站的高手評分,o.k hing Goldwater Cb900,係呢幾位有料到

引用:
原帖由 168.hk 於 2013-1-27 00:43 發表
金兄你都算醒,嗰條肯女自認7110,幅車頭相就冇必要換啦,換嘅原因就係無果張車頭相、無嗰幅車頭相原因得一個,

冒牌貨,分柝正確
168 ching, 果張車頭相, 好易攞, 推論不正確.

發新話題