發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-25 11:34 發表

講招式, 我就唸起楊過一生中奇遇無窮,除南帝外,東邪西毒中神通武功全部學齊,再加上玉女心經/玉女素心劍,獨孤求敗等等。最後都係以玉女心經/玉女素心劍為主力, 為的就是小龍女, 數度生離死別,愛得深、愛得真、愛得狂、 ...
那要先搵條女斬咗自己成條右臂,先至稱上是狂是烈喎!?
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2013-1-25 11:43 發表

所以個問題係 "我係唔係楊過?", 邊有咁狂烈? 搵條女就有
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 Jinpa 於 2013-1-25 11:43 發表

欲練神功,必先....!葵花寶典。
我做下 下仕得了,haha

引用:
原帖由 CB900 於 2013-1-25 11:49 發表

欲練神功,必先....!葵花寶典。
我做下 下仕得了,haha
一講葵花寶典, 果果都爭著做下仕啦

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-25 11:18 發表
三叔.......... 你係邊呀?

你嘅三叔喺唔喺俾拼命三郎劫持咗啊?
引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-25 11:34 發表

講招式, 我就唸起楊過一生中奇遇無窮,除南帝外,東邪西毒中神通武功全部學齊,再加上玉女心經/玉女素心劍,獨孤求敗等等。最後都係以玉女心經/玉女素心劍為主力, 為的就是小龍女, 數度生離死別,愛得深、愛得真、愛得狂、

而家個市就係小龍女 , 招式就係 bible + 波浪相位, 問題只係自己係唔係楊過

...
唔喺楊過就会错過。

引用:
原帖由 sinding 於 2013-1-25 13:08 發表

你嘅三叔喺唔喺俾拼命三郎劫持咗啊?

唔喺楊過就会错過。   
三叔比小三叫左去飲酒,hehe

回復 576# CB900 的帖子

弊在要事後先知咁至烦

睇緊大大仙橫行位,23469 n 23693
大仙似有順排之勢

做左雙飛學童之後,睇巿可以唔專心,飮茶食飽打機睇書都得!  多謝老師的發明

引用:
原帖由 sinding 於 2013-1-25 13:30 發表
弊在要事後先知咁至烦
都唔係呀! 兄弟力拓已經係好早已知既事實

煩既只係計溜咗三叔流年犯桃花, 遲遲唔肯露面, 好在 cb 兄提醒

照睇小三 hold 往三叔至少過期結

發新話題