發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-22 17:03 發表
如果出咗就等一等, 等埋三叔先, 我睇 3 月才開始放紙鳶啦, 見回調至慢慢買, 急唔來的
不明白為什麼等埋3月才開始放紙鳶,目前不是放跟紙鳶嗎?
[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-22 17:03 發表

如果出咗就等一等, 等埋三叔先, 我睇 3 月才開始放紙鳶啦, 見回調至慢慢買, 急唔來的
收到了, 吾該晒!!!

引用:
原帖由 oem7110 於 2013-1-22 19:18 發表

不明白為什麼等埋3月才開始放紙鳶,目前不是放跟紙鳶嗎?
目前呢隻紙鳶都放咗半年有多啦, 仲想要放高d? 要放既, 都要有 d 誠意俾來睇睇先啦
我講既係等緊第二隻紙鳶, 呢隻如果想好似第一隻紙鳶放咁高, 要等三叔, 三叔唔出, 都仲係第一隻紙鳶, 高極有限
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 oem7110 於 2013-1-22 19:15 發表

當然,勝率計算是重要,可以更客觀觀察 bible 的準確性。
知不知道 bible 的勝率 [%]?
Thx
我估你而家都係搵唔到一套可寄託的真功夫

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-1-22 21:14 發表

我估你而家都係搵唔到一套可寄託的真功夫
你有沒有測試 bible 的勝率 [%]? 困難是什麼,勝率計算是重要,可以更客觀觀察 bible 的準確性。
Thx
[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

引用:
原帖由 oem7110 於 2013-1-22 21:18 發表

你有沒有測試 bible 的勝率 [%]? 困難是什麼,勝率計算是重要,可以更客觀觀察 bible 的準確性。
Thx
困難係... 講得高, 果論壇就多咗好多麻煩, 專登講低 d 又對 MT Sir 唔公平, 我無收錢, 你唔好搵我做小人
我只可以講, 賺錢肯定無問題

引用:
原帖由 oem7110 於 2013-1-22 21:18 發表

Thx
其實用 MT sir 所教的方法買指數股,勝率是非常高,請參考股票專區!而衍生工具有雙飛蝴蝶又是非常高的勝率!
看來妳尚未了解課程知識,上完課包你有賺啦!小財不出,大財不入。

Good Morning all

引用:
原帖由 CB900 於 2013-1-22 22:42 發表

其實用 MT sir 所教的方法買指數股,勝率是非常高,請參考股票專區!而衍生工具有雙飛蝴蝶又是非常高的勝率!
看來妳尚未了解課程知識,上完課包你有賺啦!小財不出,大財不入。 ...
交學費你們一次過交 A 至 F 共 $20600 - $1500 = $19100,或上一堂交一堂呢?

$19100 都幾貴,又無持續進修基金資助, 又無分期做!

MT Sir, 新年快到,識唔識做呢?有推廣優惠 ... 才考慮 ...

發新話題