發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 rickso 於 2013-1-11 11:02 發表
各位CHING,琴日朝早急升後咁大成交下跌,成九百幾億,今日系咪大戶又托高開後沽貨呢?

況且琴日同埋今日D大手成交九成九都系D國企股,所以小弟睇D外資九成系要散貨走人。

LONG張226P52點睇吓點先! ...
有机会得手,祝好運!

唔知大仙, 大大仙 & 大時代會否七浪撞XX呢?

引用:
原帖由 rickso 於 2013-1-11 11:02 發表
各位CHING,琴日朝早急升後咁大成交下跌,成九百幾億,今日系咪大戶又托高開後沽貨呢?

況且琴日同埋今日D大手成交九成九都系D國企股,所以小弟睇D外資九成系要散貨走人。

Bingo!
Ni 鋪喺啊爷飞髪,唔喺啊叔飞髪。

引用:
原帖由 sinding 於 2013-1-11 14:56 發表

Bingo!
Ni 鋪喺啊爷飞髪,唔喺啊叔飞髪。
都仲係比埋貼士價既範圍, 只係睇埋飞長髪定係飞短髪, 飞短髪就要俾 d 時間
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

this week will close the same as last week

this week close 23305

引用:

Yes BB "散貨", so the guess top game begin

Will it be 27000 or 25000 or 23500 or else

Thankssssss

引用:
原帖由 CB900 於 2013-1-10 12:29 發表
從太陽看支持為rp226,亦為轉倉位附近,r位約238-240左右,抄浪亦是240,現重未-pc,仍向好!大富bb界外球,可能反覆一下再向目標進發。今月棋權倉位頂部也是240,過去半年月平均波幅約1300點,轉倉22700 + 1300亦為24000,有理由相信今 ...
星期五Lp236增倉約500張,看來是有一定調整力,240亦是阻力位了!

發新話題