發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 neighbor 於 17-12-2009 04:04 PM 發表
我呢半年真係好燈架, 習慣了 所以買很細
What's 燈架?

股海明燈~~~買我對家保你發達

引用:
原帖由 yokito530 於 2009-12-17 15:57 發表
唔知可以上到幾多呢? 會唔會再炆熊掌架?
上面好多t-back, 如果DN-P有PQ, 聽日期指反彈完將會再試21050水平; 但如果DN-P行足冇PQ, 就要睇星期三見21100水平...
留意期指如有大成交跌下破21050水平, 星期三將下試206水平, 亦係PX目標...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-17 16:12 發表

上面好多t-back, 如果DN-P有PQ, 聽日期指反彈完將會再試21050水平; 但如果DN-P行足冇PQ, 就要睇星期三見21100水平...
留意期指如有大成交跌下破21050水平, 星期三將下試206水平, 亦係PX目標... ...
THX OK兄..

我看21100左右才有些支持, 21000或者在結算後才穿??
Anyway, 真係淡看江湖路.

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-17 16:12 發表

留意期指如有大成交跌下破21050水平, 星期三將下試206水平, 亦係PX目標... ...
thx OK hing

引用:

thanks OK 兄

morning all

引用:
原帖由 neighbor 於 2009-12-17 16:09 發表
股海明燈~~~買我對家保你發達
同病相憐~

Thanks OK Hing~

發新話題