發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-17 15:11 發表

所以賺錢唔需要去到咁搏
yes ar..所以跟住各位c-hing買真係好安全..
等到一月上埋MTsir既堂後希望可以再賺多d買餸錢..

引用:
原帖由 paaq 於 2009-12-17 15:15 發表

用一蚊博三蚊都係一種賭博心態,何況有手續fee.
只要順勢而行嚴守規律,都可以賺得好多,最緊要係心情輕鬆
依家係輕鬆左~~~~只要佢唔好升番上去就得啦~~

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-17 15:09 發表

應該唔關運氣事, 只係之前大細圖未同步, 而213只係中途站, 大成交破就要見210水平...
頭先分鐘圖睇期指1224張/分鐘, 回試213之後應該會落210水平...
掂一掂213又隊過...
不過期指成交張數少咗...:time:
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-17 15:15 發表
Futures touch BB bottom and MA100.  Will break?
.(Sorry mouth plague)
有時未必exactly

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-17 15:15 發表
Futures touch BB bottom and MA100.  Will break?
.(Sorry mouth plague)
黑棍又有大成,未見收手
睇埋今晚未平合約 la...

大戶呢幾日銼得咁勁, 好似知道有大鑊出.....

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-17 15:09 發表

應該唔關運氣事, 只係之前大細圖未同步, 而213只係中途站, 大成交破就要見210水平...
頭先分鐘圖睇期指1224張/分鐘, 回試213之後應該會落210水平...
係....張PUT唔敢走...... CALL 都係玩即市

引用:
原帖由 星河國際 於 2009-12-17 15:22 發表
大戶呢幾日銼得咁勁, 好似知道有大鑊出.....
會有乜野大鑊野出?

頭肩頂完成得好鬼正,

If today trades short futures whenever MA turns down, 'fat boy'.

Meeting time starts, talk later.

發新話題