發新話題

NOV 12 期指,期權

大仙子午了,大大仙3x,看21950是否能守

回復 296# CB900 的帖子

但#2出關中,請問有沒有衝突?

引用:
原帖由 CB900 於 2012-11-5 13:02 發表
thanks, use winquote checking
週線圖, 用 winquote 睇睇, 我未 check, 只是從其他財演哪 copy 出來
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 CB900 於 2012-11-5 12:19 發表

Long 80 -dec 可以孝慮下,但大大仙子午左,重未pc,等77左右先long好d,師兄意見如何
快炒! 只炒業績, 收市前決定

回調比想像中少, 加上高水都幾多, 明天右再殺熊

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-11-5 14:06 發表

快炒! 只炒業績, 收市前決定
只有做左右逢源至有錢收了

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-11-5 12:18 發表
摘錄自其他財演:

本次升浪與今年年初的升浪相比, 年初那次週線圖移動平均線組合始終未能形成「牛排列」, 本次升浪在十月中當指數升穿21000收市時已形成了「牛排列」,  上週10, 18和55ema分別位於21052, 20638和2033 ...
Thinkyou ching!咁由即月開始個個月都開好倉就食定糊啦!正。

5仔唔掂,明日可能跌得好甘!

引用:
原帖由 95a8 於 2012-11-5 17:03 發表

Thinkyou ching!咁由即月開始個個月都開好倉就食定糊啦!正。
財演既野, 聽完要再自行分析, 唔好照跟, 豬左無人可憐的

引用:
原帖由 95a8 於 2012-11-5 17:15 發表
5仔唔掂,明日可能跌得好甘!
何解可能跌得好甘?

發新話題