發新話題

OCT 12 期指,期權

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-10-23 20:40 發表
真係無主孤魂,一現形就要插,係咪所谓反天喬!
一早就知你會失蹤,向隔離兩個台又係教人炒期指炒到失咗踨,習慣!習慣!
我轉哂倉啦,暫時option 暫袋近50萬,部份係多謝你的,對手?點心....................哈!

回復 612# goldwater 的帖子

執50萬!
得闲過翻几招黎好wo!

VHSI同期指背驰。

回復 613# sinding 的帖子

其賞大家都識嘅技術,只是忽略咗,從上個月巳經提過有個大訊號,............工作週期首現倒轉金鍾,50萬係賺少咗呀!
我好樂意見果條呀水繼續出來叫我開燈,不過明日要過越南了,無得插囉..........哈哈!

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-24 10:51 發表

一早就知你會失蹤,向隔離兩個台又係教人炒期指炒到失咗踨,習慣!習慣!
我轉哂倉啦,暫時option 暫袋近50萬,部份係多謝你的,對手?點心....................哈! ...

回復 614# goldwater 的帖子

用斎Long还是其它策略?

BTW if think about fighting around 217 for the last few days, another low risk strategy

LC220
SP218
SC216
LP214

~ Credit 320pts, so max risk 80pts, max win 120pts within 216 - 218.  Winoss ration ~1.5:1

and you can move the set up or down to suit your target expire position.

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-24 10:51 發表

我轉哂倉啦,暫時option 暫袋近50萬,部份係多謝你的,對手?點心....................哈! ...
勁!金水師兄大勝

回復 617# sinding 的帖子

20 張210call平均價200樓下,大浪做長,反復浪做短,3 張期指按金的價錢,願望係今週到220的話就執一球了,但要出門,轉倉再睇。

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-24 11:28 發表
20 張210call平均價200樓下,大浪做長,反復浪做短,3 張期指按金的價錢,願望係今週到220的話就執一球了,但要出門,轉倉再睇。

發新話題