發新話題

OCT 12 期指,期權

回復 260# CB900 的帖子

THANKS CB兄解答, 多多指教

金水兄起雙飛, 兩隻叮噹馬頭
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

回復 262# ourstation 的帖子

out hing 你都得米啦
點解會升?尋日工作回家見個圖咁差,自已又買咗成手貨,成晚瞓唔着零晨時份咪學孔明上山借東風,見開市又靈,剛剛下山回來,電話無電!(有心情同大家講講笑),稍後時間再作講解升的原因,相信完成課程的同學都會明白,

HAHA. 金水兄. 我都讀完課程啦. 不過有D野可能要再校正

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-9 10:55 發表
點解會升?尋日工作回家見個圖咁差,自已又買咗成手貨,成晚瞓唔着零晨時份咪學孔明上山借東風,見開市又靈,剛剛下山回來,電話無電!(有心情同大家講講笑),稍後時間再作講解升的原因,相信完成課程 ...
雲信上身, 又用港男 18 式?
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

回復 263# goldwater 的帖子

等您呀!師兄!我昨日坐車去尖西今日炒車飛到好遠

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-9 10:55 發表
點解會升?尋日工作回家見個圖咁差,自已又買咗成手貨,成晚瞓唔着零晨時份咪學孔明上山借東風,見開市又靈,剛剛下山回來,電話無電!(有心情同大家講講笑),稍後時間再作講解升的原因,相信完成課程 ...
師兄介紹,兩元應該到,勁!

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-10-9 11:08 發表

雲信上身, 又用港男 18 式?
用邊招
裝假狗,博大霧,起尾住,執死雞,揼波鐘,
渣流灘,放飛機,爆陰毒,食住上,屈尾十,
蝕頭注,搲爛腳,走精面,頂硬上,抓破面,
側側膊,,拋浪頭,扮死狗

引用:
原帖由 CB900 於 2012-10-9 10:35 發表

總有時間的誤差,那有百份百呢? ching
大大仙撞紙五亦是支持位,大圖順排強過小圖,調整過後,續上路
Sir的技術真厲害,但我仍然掌握中!其實今日爆都幾陰,
想今朝買平貨,結果! 都係Out兄厲害,昨天說On sale。

回復 269# CB900 的帖子

RIGHT, 我都係邊學邊用, 再理解吸收. 剛看了SIR 今早講的話. 明少少.
OUT 兄也多多指教

發新話題