發新話題

OCT 12 期指,期權

Although the trading is a bit slow today, still take the short fry mhi: long 20842, short 20908. See you all in the afternoon!

回復 220# CB900 的帖子

係上課時間永遠都係七點, 我最快都要七半先趕到....

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-8 11:56 發表
通常買賣都唔講價,好似買衫咁,啱身就買,出貨絕不留手,睇錯就斬!
結果等吓又升D,等吓又升D,升到12.14咯!

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-8 11:56 發表
通常買賣都唔講價,好似買衫咁,啱身就買,出貨絕不留手,睇錯就斬!
大師兄:

我睇到啦!原來買股都要要用1分鐘圖坭睇,亞SIR講D訊號到睇到晒!

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-10-8 12:18 發表

我反而係掃緊隻 1033 喎, 個圖比較靚d, 上星期五果棍比較有力

講出來驚誤導人家喎, 大家記著呢d係炒股, 錯就殺呀!
師兄:原來用1分鐘圖坭都睇到亞SIR講D訊號,1033都系呀!見咗PC又出關哩!

嘩!原來用1分鐘圖睇5號仔,388,1299都咁神奇,用坭買CALL買PUT,亞SIR D訊號真系準到............!

回復 226# rickso 的帖子

剛上完課的我要努力訓練自己呀

大仙rp左,重下大子,似坐車去尖西

引用:
原帖由 CB900 於 2012-10-8 14:27 發表
小弟都有同感,冇有边隻可以LP哩?

引用:
原帖由 CB900 於 2012-10-8 14:27 發表
好似會到20,760,唔知啱唔啱哩?

發新話題