發新話題

OCT 12 期指,期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-5 16:14 發表
& all together
你地掃到最尾果幾掍起曬頭, 好勁吓喎
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-5 16:10 發表
希望揾到啲茶、煙、飯啦
差一樣喎!守唔到210…

無所謂,out 兄話咗21000拜拜!

20968有無睇中呢!

最好就係咁,指數唔大上落,個別股份輪流爆,人人有飯開

全世界都睇破210之後大升浪,大戶全天候玩彈功手,震吓再上健康的嘅!.................21300

其實今日個圖都好古惑,大大仙由頭到尾都係#2B3,大時代除#2B3外,收市時仲要#1CLM持槍,大戶好犀利,希望揾呀爸,呀爺幫幫手啦

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-5 16:44 發表
其實今日個圖都好古惑,大大仙由頭到尾都係#2B3,大時代除#2B3外,收市時仲要#1CLM持槍,大戶好犀利,希望揾呀爸,呀爺幫幫手啦
金水師兄,今晚是美國公佈非農數據,理論是多數唔會衰,何況伯老點到要頂住老細連任;而星期一黃金週完畢,大陸餓左咁耐點都要升下,問題係可否頂到呢!而星期一又是新週期開始,因此估計會變天!

引用:
原帖由 CB900 於 2012-10-5 15:54 發表

咁迷信!
我都唔知喺迷信定喺邪?64 number都砌到。服未?
引用:
原帖由 KM88 於 2012-6-4 16:29 發表
上證跌 64. 89
紀念八九年六月四曰

上证指数周二收盘报2389.64点,上涨28.27点,涨幅1.20%

2012年05月29日 15:09

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-5 16:44 發表
大代兄弟齊心拓住!頂住!星期一出大太陽

發新話題