發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 neighbor 於 2009-12-15 15:09 發表
咁係咪即係假陽燭呀?   引人Call 呀?
因為今日期指上落都唔見有大成交張數, 學Rider兄話齋, 可能仲角力緊; 不過呢個三角好快行完, 到時爆邊時睇下有冇大成交配合再做
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

可能安全d等破trendline 約22050有大成交再出激未遲

又可睇下4o'clock 後有冇方向

引用:
原帖由 chc499 於 2009-12-15 15:13 發表
可能安全d等破trendline 約22050有大成交再出激未遲

又可睇下4o'clock 後有冇方向
Chc兄望吓上面帖~
心有靈犀

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-15 15:16 發表

Chc兄望吓上面帖~
心有靈犀
今日有空,等4時玩Online-game,$10/一格

引用:
原帖由 chc499 於 15-12-2009 03:30 PM 發表

今日有空,等4時玩Online-game,$10/一格
You mean trading MHI?

破底..........

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-15 15:08 發表
如果期指能夠形成雙底或稍破今朝低位, 而大仙見#2D3, 後市先可以較明確看好
即係217? E+到左LU WOR

也許明天低開給我 Long Call ^^

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-15 15:45 發表

You mean trading MHI?
Dear LOFU hing,

just played around Long MHI $10/pts a small gained for fun, and I was talking to OK hing how the market goes after 4'o clock.., thanks OK hing again..

引用:
原帖由 ICICIC 於 2009-12-15 15:56 發表

即係217? E+到左LU WOR
TOC喺15:52出#2D3, 期指稍破低位反彈...
而MOC喺16:02出#2X3, 或要反覆見富貴貓狗, 配合大仙#1CL Merge拗上...
收市前至聽日早上將會再破低位

發新話題