發新話題

DEC 09 期指,期權

Hi, I've just got a test version of winquote to try until this week end.

Any Tips and suggestions?

睇成交量怪怪的

引用:
原帖由 neighbor 於 2009-12-15 14:57 發表
睇成交量怪怪的
期指低位挾上, 但成交張數同陽燭唔配合...
低位亦未見背馳訊號:time:
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

謝謝指教

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-15 15:01 發表

低位亦未見背馳訊號
Thanks OK Hing

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-15 15:01 發表

低位亦未見背馳訊號
Thank you OK Hing advice.

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-15 12:00 發表

Morning Chc兄, 尋日好似掃倒好多重磅股出訊號, Chc兄短線指數睇幾多呢??
Sorry for replying late,,

暫時睇向上前高位為目標啦(26000再高d), 日日鋤,鋤到小弟唔敢做嘢,當中5仔OK, 以小時圖睇388,2628仲未行完D-非士(差不多), 藍籌股以386最靚(一陽遮10陰)....

繼續等.不遠....

如果期指能夠形成雙底或稍破今朝低位, 而大仙見#2D3, 後市先可以較明確看好

咁係咪即係假陽燭呀?   引人Call 呀?

引用:
原帖由 chc499 於 2009-12-15 15:07 發表

Sorry for replying late,,

暫時睇向上前高位為目標啦, 日日鋤,鋤到小弟唔敢做嘢,當中5仔OK, 以小時圖睇388,2628仲未行完D-非士(差不多), 藍籌股以386最靚(一陽遮10陰)....

繼續等.不遠....
Thanks Chc兄寶貴嘅股票訊號提示, 小弟續一研究下先

發新話題