發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2009-12-14 15:00 發表

可能我又要偷步, 再看吧
Oustation兄偷步咗買上??
不過都唔需要太擔心, 因為1hr Bible#2嘅位置, 有機會唔需要搵富貴貓狗, Outstation兄或者可以留意下細圖訊號
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 lofu 於 14-12-2009 02:38 PM 發表

22081 Bull Futures oi
ci 22195

LP214 at 317+321 ci 205, still holding one
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-14 15:05 發表

Oustation兄偷步咗買上??
不過都唔需要太擔心, 因為1hr Bible#2嘅位置, 有機會唔需要搵富貴貓狗, Outstation兄或者可以留意下細圖訊號
未買上, 等待緊

今朝果轉就午飯前食左
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2009-12-14 15:08 發表

未買上, 等待緊

今朝果轉就午飯前食左
一大早有300點執都幾和味喎

引用:
原帖由 OK喎~ 於 14-12-2009 03:12 PM 發表

outstation Hing is the real high hand.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-14 15:12 發表

兩佰多, 食唔足

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-14 15:16 發表

outstation Hing is the real high hand.
I am not a high hand. 只是 mt sir 同仁記係大廳

232C有14xx成交, SC較多, 但冇大盤...
似乎係今朝插落嚟震走咗啲好友, 下晝見夾到咁高有人搏做淡...

引用:
原帖由 lofu 於 2009-12-14 15:16 發表

Same as Lofu兄

引用:
原帖由 ourstation 於 2009-12-14 15:16 發表

兩佰多, 食唔足
正所謂"事不可做盡", 喺未有同步或者唔確認嘅情況下, 梗係同美女廚房一樣, 食咗先講啦~

發新話題