發新話題

JUL 12 期指,期權

用期權計算機計,188C/643睇睇買唔買到。

現價443恭喜!

希望大家不要誤會,我一見失敗(無論係自己或他人)我就會化成學習力量,推動我明曰的成功!

大家早晨!

温馨提示:
明天是黑色星期五

回復 494# bb2682 的帖子

引用:
原帖由 rickso 於 2012-7-12 09:52 發表

goldwater 師兄 唔好客氣啦!

大仙係MPC,細仙係RP被出關確認。
大仙又MPC了

thank you sharing the trend

引用:
原帖由 Anguswong 於 2012-7-12 10:40 發表
You can find it from the link:
http://hk.warrants.com/home/ch/sgdata/cbbc_delta_c.cgi
Thank you ching

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-7-12 10:06 發表

原來M 向上時就要出貨?我諗我都係要重新再學了,你果張188call今朝450點,昨日659點平到現在已不見萬多元,究竟是睇錯咗的乜嘢訊號呀?可否拎出來研究吓,thank you sir! ...
琴日平咗,收尾上番720點,不過冇沽過。

今早亞SIR話會到19,000,沽目標價,所以咪想做190CALL囉!琴日收555點,今日低開,擺盤520點沽,點知做唔到!

琴日D出貨訊號,不如到實戦班。

附件

July 12.jpg (34.1 KB)

July 12.jpg

引用:
原帖由 51102 於 2012-7-12 10:09 發表
用期權計算機計,188C/643睇睇買唔買到。

現價443恭喜!
後來結果659點平咗,之後彈番上高位時冇沽番。

thanks C Hing

發新話題