發新話題

JUN 12 期指,期權

引用:
原帖由 muigol 於 2012-6-26 09:32 發表

Ok hing 謝謝你的鼓勵

黎緊阿爺要試一試2194呢個重要支持了

可能會到左2183先大力反彈?
今早一開市便到達早前Muigol兄預計目標

今日上証低位接近一下跌力量對稱目標約2200
且看能否上破今日高位2223, 上試反彈力量縮減次目標約2240水平
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 samy 於 2012-6-26 11:08 發表
4hr 圖出關?
是的, 現或留意DCC訊號

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-6-26 13:36 發表
大仙係咪揾到狗吖?
似乎是了, 以配合大大仙+#1PC, 大仙或有機會形成SBO

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-6-26 13:36 發表
大仙係咪揾到狗吖?
我都話過捕捉GP可逵8成的功力
都係MT SIR 的發現犀利,勁!

???

是否向 ok ching 目標出發...

引用:
大仙係咪揾到狗吖?
引用:
原帖由 goldwater 於 2012-6-26 13:40 發表
快有飯開
同步!
引用:
原帖由 goldwater 於 2012-6-26 14:11 發表

我都話過捕捉GP可逵8成的功力
都係MT SIR 的發現犀利,勁!
Goldwater兄話語方盡不及一小時, 期指即見反彈過百點, 強!

就此說明,GP 力量的確存在,失敗越多,發現越大,一定有收穫!

記得上堂的時侯,MT SIR 教期權嘅特性〝一爆就要食〞,所以GP訊號係好重要

Thank you Goldwater and Ok Ching!

依力量看,大陽週期#1 +CLM 後未必同步向下,在有機會成回馬槍的情况下,大市於結算後將向上突破早前高位19624,真的如是,或可將一組大GP找出來。

發新話題