發新話題

JUN 12 期指,期權

引用:
原帖由 KM88 於 2012-6-20 09:43 發表

finish fill gap
請問C兄,今日恒指合理值系幾多啊?

好悶, 等爆邊...

引用:
原帖由 棋子初哥 於 2012-6-20 10:50 發表

請問C兄,今日恒指合理值系幾多啊?
very little difference,  no need to care

[6/20/2012 8:17:06 AM]: 指數對期貨的合理價值:
香港恆生期貨
六月:1.50
七月:5.78
國企期貨
六月:-7.07
七月:-16.59
資料由 Bloomberg 提供.

now going up to kill bear cert

引用:
原帖由 KM88 於 2012-6-20 09:33 發表
last top = 19624
50 ma = 19609
bollinger top = 19582
0.5 = 19550

last day high = 19489
last day low = 19355
block by bollinger top

7 waves, hitting MA?!

回復 806# iwanttogetrich 的帖子

ching, 你所指的是太陽週期 ??

引用:
原帖由 unghen 於 2012-6-19 16:11 發表
After Finish 魚 then big drop ? AS -GP,
Unghen兄你好!

由於大浪上拓, -MGP未必能見較大調整, 短線或於高位反覆
大大仙見-MPC、大時代昨見-#1PC, 且看大大仙能否形成罩, 配合大時代DCC行完同步向下, 再留意有否大調整出現
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 BB888 於 2012-6-20 10:38 發表
金水兄 , 睇來今日應上吾到 19630, 但隻雞腳又吾見影
大時代仍然雞腳中

引用:
原帖由 iwanttogetrich 於 2012-6-20 13:42 發表
7 waves, hitting MA?!
Getrich兄在看Level II的圖嗎

發新話題