發新話題

JUN 12 期指,期權

頂, 700 double bottom

遲左睇到tim

引用:
原帖由 muigol 於 2012-6-12 09:45 發表

遲左睇到tim
C hing, 唔明??

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-6-11 12:27 發表
各位午安!

上週四(6月7日)期指裂口上破Mr. Gann阻力約18650水平, 高見18752點回落, 週五(6月8日)回補裂口, 低見18309點; 今日(6月11日)期指裂口高開, 再破18650水平, 上試19000水平, 高見18958點回落

**** 本內容被作者隱藏 *****
各位早晨!

大大仙見#2X3、今早見-MPC, 待DCC出現; 反彈過後, 留意期指再試186水平, 能否見大成交下破
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 muigol 於 2012-6-12 09:45 發表

遲左睇到tim
從日線圖看, 700見7浪 & 形成雙底後, 出現RP訊號, 昨日高位見TRP阻力, 量度目標約233.5-234元水平

回復 574# OK~ 的帖子

Thank you OK C hing

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-6-12 10:23 發表

從日線圖看, 700見7浪 & 形成雙底後, 出現RP訊號, 昨日高位見TRP阻力, 量度目標約233.5-234元水平  
Thanks OK hing!

BTW, I have same projection. Let's see the market move

引用:
原帖由 muigol 於 2012-6-12 10:34 發表

Thanks OK hing!

BTW, I have same projection. Let's see the market move
Muigol兄你好!

從週、月線圖看, 此股暫還是先升的一員, 唯日線圖見下紙五, 且看能否見大成交上破目標, 並繼續回補下跌裂口

回復 577# OK~ 的帖子

Thanks OK Ching

OK Ching 尋日講得對, 要做調整 , 只係我仲未識睇訊號, 未到家

但 OK Ching 話反彈後今日要再試 18600, 以家等緊訊號

引用:
原帖由 BB888 於 2012-6-12 12:03 發表

OK Ching 尋日講得對, 要做調整 , 只係我仲未識睇訊號, 未到家

但 OK Ching 話反彈後今日要再試 18600, 以家等緊訊號
BB兄你好!

只要多加仔細鑽研、觀察, 並加以運用, 假以時日必能在技術分析 & 出入市策略範疇上更上層樓

暫看大大仙、半代仍是DCC, 期指即市能否再下試186水平, 則看即市能否見Bible訊號同步向下

回復 579# OK~ 的帖子

發新話題