發新話題

JUN 12 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2012-6-1 11:15 發表
希望各位留言/回覆時,不要只回些沒有內容的icon ,既然咁唔想回應就咪回應吧啦。有時見 "thanks" , "many thanks" ,thx c hing", 又唔寫 thank 邊個人/邊個post,燒衣都唔寫個名,點收呀! 又浪費版面....
引用:
原帖由 OK~ 於 2012-6-1 13:56 發表
Paaq兄別動氣, 或許有部份朋友礙於工作, 不便作較長的回覆才會如此
能令大家駐足留名, 小弟覺得此處各位的分析, 是有花時間瀏覽的價值
回幾隻有meaning既字要 多幾長時間呢 ?我睇佢地 10+ pages灌水post 都唔止呢d時間啦.......連最簡單 e.g. "我睇升/跌"  只一行都唔想回應, 反而出十幾個ICON灌水, 咁不如自己開個TOPIC灌飽佢

都咁大個人,唔該自律下.
希望各位留言/回覆時,不要只回些沒有內容的icon ,既然咁唔想回應就咪回應吧啦。請不浪費版面....  

thanks ok ching

引用:
原帖由 muigol 於 2012-6-1 14:29 發表
今日既低位很關鍵,如不破,表示淡友暫時收兵,黎緊應有一個反彈了,大唔大要再觀察...

純粹一己之見,只for參考
Sorry, 補充一下,就恆指黎睇1上個星期收市位都好好好關鍵

回復 1# OK~ 的帖子

Thanks......................

thanks ok ching,
細仙出關?
大仙準備出?

引用:
原帖由 takk 於 2012-6-1 14:41 發表
忽發奇想 :
前兩天的大比率沽空會否是因為 fund manager 要為昨日 MSCI 及 今日 HSI re-balancing 作出準備.  
陰謀論 : 先沽空然後 昨天及今天壓低開, 在低位補貨買上, 所以會有這兩天的走勢情況.  ( gap down t ...
低位補貨正確, 有貨先可以

Thank you.

thanks thanks

回復 186# edwardwcf21 的帖子

Yes, since yesterday pm. Fund flow in ??

引用:
原帖由 smun 於 2012-6-1 14:57 發表

低位補貨正確, 有貨先可以
所以是先沽空, 後補貨.

發新話題