發新話題

MAY 12 期指,期權

夾倉的威力不容小視, 話咁快到 190, 不過呢個位阻力重重, 好友執生鳥

引用:
原帖由 rickso 於 2012-5-29 16:07 發表

19,000快到啦!188PUT只得18點。BIBLE萬 歲!GP萬 歲!實戰班萬歲!!
小弟還在補堂中,同D訊號未係"朋友",希望有一日好似你地咁樣,運用到MT SIR所教的,可以TRADING FOR A LIVING......

回復 1102# ashere 的帖子

me too 我都是補堂中.....但我同D訊號有時是朋友, 有時不時朋友, 尚未好似d c-hing 們甘順手操作....各位師兄, 請多多指導...

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-5-26 12:06 發表

宇宙間各個力量互相影响,因此存在不確定性的變化,早前亦提過18448並非此組下行浪的短期底都,時間及價位兩股力量未能配合穿萬八,因此相信短期底部在18200或之上的可能提高,而大圖各兄弟準備於樓下相聚,待力量配合,或於結算 ...
找尋GP訊號的狗,仍要再加倍努力,雖然現在兩手空空,但見有師兄們能成功捕捉,可喜可賀,相信大家都相信有GP存在吧!

今快加大倉

引用:
原帖由 don32 於 2012-5-29 22:51 發表
今快加大倉
正常轉倉啫!

明天期結, 中午前應該盡力拉高, 期權最痛已經去到 198, 所以 190 樓上結都應該相差無幾

下月轉倉位係 18530-18550, 倉位都幾大吓, 超過十萬未平倉, 又睇吓大家點睇下月走勢?
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

下月既期權最痛圖有d怪, 個位暫時都係 198, 但只睇呢幅圖, 大戶向上推會比較著數, 又睇吓 5 月結算完之後 6 月既向上反彈要維持多長時間呢?

又重申我仍然係睇淡! 大浪仍向下

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-5-29 23:55 發表

正常轉倉啫!

明天期結, 中午前應該盡力拉高, 期權最痛已經去到 198, 所以 190 樓上結都應該相差無幾

下月轉倉位係 18530-18550, 倉位都幾大吓, 超過十萬未平倉, 又睇吓大家點睇下月走勢? ...
ourstation hing, 請問你有點睇下月走勢? 向下試 17500 機會是否很大呢? THANK YOU

引用:
原帖由 bb2682 於 2012-5-30 00:07 發表

ourstation hing, 請問你有點睇下月走勢? 向下試 17500 機會是否很大呢? THANK YOU
試 175 機會很大, 問題係時間, 可能要係 6 月中之後或 7 月份才見

(這只是個人見解, 請大家另行分析)

發新話題