發新話題

MAY 12 期指,期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-5-10 09:48 發表

由於昨天(5月9目)各圖訊號同步見底,未來數日或反復反彈,但反彈浪或受制於250ma(20388或作吻別訊號),待反彈過後先下試對秤目標約19570。
(留意sop訊號) ...
是否有機會?

引用:
原帖由 MT99 於 2012-5-9 07:56 發表
早晨!相信今天大市仍然會下跌,以半小時量度,主要支持在19,900,到時可以留意買入訊號,可能會有較大的反彈。但是仍然以反彈高沽為主。MT
http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=35&extra=&page=221

MT Sir昨日在"大家好"以實戰技術預測, 期指今日將下試19900水平
期指今日低見19882點反彈, Bingo!
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 391# goldwater 的帖子

c hing, 20388 係吾係指期子呢? 大家都想反彈, 但1d起色都無

引用:
原帖由 msexchsrv 於 2012-5-10 00:06 發表

係 5月10日?
是的, 小弟寫錯了

引用:
原帖由 BB888 於 2012-5-10 16:16 發表
c hing, 20388 係吾係指期子呢? 大家都想反彈, 但1d起色都無
好想彈一彈等我走緊的貨

回復 392# OK~ 的帖子

OK C Hing, 巳反彈完嗎

回復 395# msexchsrv 的帖子

我都係, 原本做緊淡倉, 而家

引用:
原帖由 BB888 於 2012-5-10 16:17 發表
OK C Hing, 巳反彈完嗎
BB兄伙好!

半代 & 大大仙均見#2DTL並形成GP訊號, 現富貴貓狗已見, 或留意魚的出現作較大反彈

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-5-10 16:25 發表

BB兄伙好!

半代 & 大大仙均見#2DTL並形成GP訊號, 現富貴貓狗已見, 或留意魚的出現作較大反彈  
希望 ;-)

睇埋個保力加,己嚴重超賣,%BB 是負數,快d彈番上去啦。

發新話題