發新話題

MAY 12 期指,期權

引用:
原帖由 KM88 於 2012-5-9 10:58 發表
100 ma = 20273
last day low = 20199

bollinger bottom = 20060
tomorrow 10 ma will down break 20 ma

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-5-8 20:11 發表
今日跌破250天線,但各圖早已準備大幅反彈,時間上有差異,希望在明天吧!
各圖唔係向下進軍咩?

今晚可留意今日208C/200P是否加減倉

引用:
原帖由 sowin 於 2012-5-9 11:28 發表

各圖唔係向下進軍咩?
留心同步signal

引用:
原帖由 paaq 於 2012-5-9 13:19 發表
今晚可留意今日208C/200P是否加減倉
都要留意昨日IV是抽升了,博反彈買LC可能因為IV回落而賺不到架,因此,用short代替比較好一點。
睇signal作買賣啦!

引用:
原帖由 raymondy66 於 2012-5-9 09:00 發表
thanks so it is wave c now?
Raymondy兄你好!

若以前反彈浪看, 該反彈浪的形態有可能是調整浪b
如是, 則現在的下跌便會是調整浪c
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 sowin 於 2012-5-9 11:28 發表

各圖唔係向下進軍咩?
MA的確向下, Goldwater兄所說的應該是Bible訊號 & GP訊號

半代 & 大大仙現行#2D3, 亦見+#1PC, 留意有否GP出現轉勢

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-5-8 10:18 發表

各位早晨!

上週五(5月4日)期指未能上試反彈力量縮減首目標約21070-21080水平, 高見21027點回落; 昨日(5月7日)裂口下破20660-20680水平, 低見20282點

**** 本內容被作者隱藏 *****
...
thanks!!!

引用:
原帖由 KM88 於 2012-5-9 10:58 發表
100 ma = 20273
last day low = 20199

bollinger bottom = 20060
dl touch bb

發新話題