發新話題

MAR 12 期指,期權

回復 1098# OK~ 的帖子

我係 250ma 線左右落左盤, 未成到...

昨天開170p的,今天差不多贏1.8倍

HSI close 20888

都係等反彈先沽囉....208 有支持...

引用:
原帖由 paaq 於 2012-3-20 16:10 發表
HSI close 20888
2 月 10 日中午, hsi 都係 close 係 20888, 一個月後 ...
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-20 15:57 發表
我係 250ma 線左右落左盤, 未成到...
期指下行至此水平, 的確比較吸引, 小弟亦於208附近開下月SP, 現尋高位SC
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

好邪! 期指都想收 20888, 打信號?

前收市係 20999

壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

回復 1105# OK~ 的帖子

ok ching, 希望越來越同你心有靈 "西", 係股海度賺大錢

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-20 15:54 發表
下午個市快得濟, 落盤 set long 期指都成唔到, 等收市前有冇機會 bet long sin
HSIF rebound from 20752 to 20900 in the last half hour

Unlikely to have another gap up tomorrow morning,
unless tonight a big rise in US.

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-20 16:19 發表
ok ching, 希望越來越同你心有靈 "西", 係股海度賺大錢
小弟覺得是大家所學大致相同, 因此英雄所見亦略同
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題