發新話題

MAR 12 期指,期權

回復 935# edwardwcf21 的帖子

再加埋半代好似 #1GP, 下午或下週一有野睇 ??

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-3-16 11:00 發表

放在晚間 娛樂時間  
"你幾時開始僭建地牢?........違規就係違規...."
"你滾左幾多個女人?..........我唔想傷害第三者...."
"我贏輸無緊要......最緊要香港贏 ...."

辛苦曬!

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-3-16 10:59 發表
上星期買咗本(cp)週刊睇,有一個分柝員話絕唔會馬後飽,見21000沽第一注,見21300加馬,直至沽到二萬,直至現在兩注本金仍在艇,需然如此,但我好欣賞呢個分柝員嘅主見,一個方向唔會兩邊擺,一係輸,一係嬴,一定唔會兩邊輸,以個人睇大市係 ...
講吓之嘛又唔係佢自己个倉,輸左唔洗陪,赢左牙刷刷。D分析完係咁上下嫁啦。
金水兄,小弟支持阁下的睇法破頂至會回一於係咁。

顶上

引用:
原帖由 paaq 於 2012-3-16 12:19 發表

"你幾時開始僭建地牢?........違規就係違規...."
"你滾左幾多個女人?..........我唔想傷害第三者...."
"我贏輸無緊要......最緊要香港贏 ...."

辛苦曬! ...
師兄真精句
頂顶

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-3-16 11:43 發表
再加埋半代好似 #1GP, 下午或下週一有野睇 ??
請教ching從那的看半代#1gp?我看好似金鐘罩?又子午!

穿21270....next 21200/21140

270頂到冇
"看好看淡隨勢而轉"

今早估只窄幅上落~~~錯了
今早至E +   高去彽  有220pt 波幅  
"看好看淡隨勢而轉"

回復 942# jackson 的帖子

jackson hing 你果邊應該是午夜吧,今天談論該分柝員,只是想道出其思想清柝,作為一位專業分拆員應該如此,須然市况不就,但仍值得欣賞,而我所推測大市下週破二萬二並非與其拗頸,只是根據個人數據作分柝,
而我會去諗該名分拆員以乜嘢方法去推斷大市,從而吸收經驗,估錯市每人經常會出現,不足為導,現在正開始深入研究 時 / 間 對大市嘅重要性,或於個人推測與大市有偏離,只作研討。

引用:
原帖由 smun 於 2012-3-16 11:13 發表

3月25日的特首選舉之後, 睇時勢做英雄
Look dim.  No matter who wins, property market no luck => stock market no luck.

回復 944# CB900 的帖子

我只是初哥, 所以#1是否 GP, 都唔肯定, 不如睇下其他, 有否答案吧

發新話題