發新話題

MAR 12 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-3-16 10:33 發表
看市之餘  各位 師兄,師姐   
今晚  2012 行政長官選舉辯論
3 月 16 日晚上 8:00 - 10:00...........
要辯辯,三個月前好辯la 。
爺爺都襟左制,睇LATE SHOW得啖笑

引用:
原帖由 fatpat 於 2012-3-16 10:51 發表

Tonight 10pm
知改左Time ....10:00pm

Today 1hrs or 2hr ?
"看好看淡隨勢而轉"

上星期買咗本(cp)週刊睇,有一個分柝員話絕唔會馬後飽,見21000沽第一注,見21300加馬,直至沽到二萬,直至現在兩注本金仍在艇,需然如此,但我好欣賞呢個分柝員嘅主見,一個方向唔會兩邊擺,一係輸,一係嬴,一定唔會兩邊輸,以個人睇大市係破頂前一定唔會見二萬

引用:
原帖由 paaq 於 2012-3-16 10:54 發表

要辯辯,三個月前好辯la 。
爺爺都襟左制,睇LATE SHOW得啖笑
放在晚間 娛樂時間  
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 fatpat 於 2012-3-16 09:59 發表
Tai Tai Sin #2M3

Up or down

Up #2X3
Now the smaller chart #1 around -CL.
See whether we have a chance here....

Dai 大仙似魚, 準備 SBO, 定係等埋 #1CL ??

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-3-16 10:43 發表
ching 睇嘅目標係幾多?同大家分享吓呢
3月25日的特首選舉之後, 睇時勢做英雄

純以VHSI嚟研究,喺14%之上大市難以大跌,仍以反覆向上為主

若以時間觀察,下週將破22000
又要走了.......................................................................

個人觀察,由於大時代#2/#3好接近,因此今天若不能大抽升的話就危啦。

發新話題