發新話題

MAR 12 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-12 13:55 發表

各位午安!

期指下試20830-20850水平, 13:50 @ 20859點

2hr剛出關, 或要尋找富貴貓狗, 各大圖Bible似乎仍然向淡

同學們認為調整完畢了沒? 還是要繼續尋底?   ...
大大仙快見下子午, 此其時另一幅圖將見 SBO, 個人睇法向淡, 先睇 20820 支持得幾耐

我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:

各位午安!

期指下試20830-20850水平, 13:50 @ 20859點

2hr剛出關, 或要尋找富貴貓狗, 各大圖Bible似乎仍然向淡

暫估208-211 區上落   等大戶出方向  (小學生model)
"看好看淡隨勢而轉"

大仙現行#2B3, 上午雖見罩回落, 但亦見+#1PC, 留意能否形成+MPC & #2X3作較大反彈
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 5466 於 2012-3-12 14:03 發表

大大仙快見下子午, 此其時另一幅圖將見 SBO, 個人睇法向淡, 先睇 20820 支持得幾耐
5466兄你好!

多謝分享, 閣下SBO所指的是否30min?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-3-12 14:04 發表

暫估208-211 區上落   等大戶出方向  (小學生model)
Wai姐午安!

若如閣下所言, 現做收息策略相信會有不錯的回報

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-12 14:07 發表

5466兄你好!

多謝分享, 閣下SBO所指的是否30min?   
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-12 14:05 發表
大仙現行#2B3, 上午雖見罩回落, 但亦見+#1PC, 留意能否形成+MPC & #2X3作較大反彈
大仙見+MPC、MOC似乎見#2D3 & +MPC

留意大仙M回落能否見DBT & #2X3配合反彈

引用:

各位午安!

頭暈暈...... 都唔記得 say ,
午安 呀  ok hing ~~~
"看好看淡隨勢而轉"

回復 690# wai-wai 的帖子

WAI 姐!保重身體!
可能近日WIN太多 財多.....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-3-12 14:13 發表

頭暈暈...... 都唔記得 say ,
午安 呀  ok hing ~~~
近日天氣反覆, 各位小心保重身體

發新話題