發新話題

MAR 12 期指,期權

0.618 = 21260
20 ma = 21230
last day high = 21159
10 ma = 21125

250 ma = 20816
last day low = 20813

引用:
原帖由 KM88 於 2012-3-12 09:37 發表
0.618 = 21260
20 ma = 21230
last day high = 21159
10 ma = 21125

250 ma = 20816
last day low = 20813
DH block by 10 ma

回復 678# OK~ 的帖子

感謝你無私的分享

引用:
原帖由 KM88 於 2012-3-5 16:40 發表
from foutuner's facebook

今晚3月4日星期日~晚上,明天星期一就係我用【先機論預言股災​】日時間剛剛開始期限為一個月內會發生,但我再想要用玄學五行代​碼,去挑戰吓自己先機論預言股災日期時間,再想要更精細啲!現 ...
!【温馨提示:股災發生日期為~3月​12,13,14,15,27,30及4月2,3日~這八天是股​災的主要發生日期】...
bingo again?

回復 687# KM88 的帖子

唔是咁準呀!!!

引用:
原帖由 KM88 於 2012-3-12 10:34 發表

bingo again?
之前佢話呢幾會大跌, 今日又話跌200點到, 唔通跌200點都叫股災?  睇埋呢兩日就知乜料。

午安 各位~~~!!
尋日出街凍親.....病了    藥太強 今朝起唔到身
暫看 大市未有明顯方向   上面 21250& 21500阻力仍有效
而期指回測如失 208  勢轉弱......!!

下午即市支持位  20900   ~~
"看好看淡隨勢而轉"

djf drop more

Good Aternoon!

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-3-11 20:15 發表
大市調整可說超額完成, 大時代見#2V3、+#1PC, 或待CLM拗落, 期指調整回試20830-20850水平後, 或將向Fatpat兄目標進發

密切留意Bible & TRP訊號轉變
各位午安!

期指下試20830-20850水平, 13:50 @ 20859點

2hr剛出關, 或要尋找富貴貓狗, 各大圖Bible似乎仍然向淡

同學們認為調整完畢了沒? 還是要繼續尋底?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題