發新話題

FEB 12 期指,期權

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-2-28 15:17 發表
應該唔係, 我估主要係5, 2, 11 ,  內銀除淨多數四月底五月, 有的甚至六月
唔該晒......  因己忘了3月有除淨
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 denniszz 於 2012-2-28 15:04 發表
頭先去開會之前入左張21400c @1.見到恒指21500仲好開心。點知一入去見期指得21410
引用:
原帖由 OK~ 於 2012-2-28 09:33 發表

各位早晨!

今日期指或於212-214之間結算, 但期間可能先升後回

BTW, 大仙見#2X3、#1PC, 或留意#1CLM回落後形成DBT再上
引用:
原帖由 OK~ 於 2012-2-28 11:41 發表
看來上午定完結算位置, 下午才出方向
或因期指212-214之間結算, 即使3月期指下午抽升, 即月亦不為所動
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 1472# OK~ 的帖子

不過食十點都好過無。食左先講。

期指成交張數看, 3月期指再試21600水平暫看似乎頗有誠意

引用:
原帖由 denniszz 於 2012-2-28 15:41 發表
不過食十點都好過無。食左先講。
利潤雖不比昨日多, 但仍要恭喜選擇了對的決定

請問今日結算價係幾多?

引用:
原帖由 msexchsrv 於 2012-2-28 16:02 發表
請問今日結算價係幾多?
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 msexchsrv 於 2012-2-28 16:02 發表
請問今日結算價係幾多?
~21400

大仙#2D3形成中, 留意大大仙有否-PC配合

回復 1479# OK~ 的帖子

ok ching, 謝謝, 等小弟研究下先...我對混合使用仍尚待磨合中
為何不先看大大仙, 而看大仙呢 ?

發新話題