發新話題

FEB 12 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-2-24 14:58 發表
MOC似欲形成#2D3 & MCF-DN下走一回
或留意細仙會否形成-#1PC確認
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-2-24 14:09 發表

成功非僥倖, 只有努力鑽研、細心分析、以及不斷求進的人, 才能把握稍縱即逝的機會
成功總有原因, Stking兄 & 其他師兄師姐的成功相信亦不例外  ...
謝謝 OK CHING...

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-2-24 14:50 發表
21400定定行.....d大大又等time到等等方向
以Jan收204計,214 應是好友本月目標位。再推高結Mar會幾難做(現時無乜成交)

但要造淡, 不妨先等有心人出手。 210頂得住又BOD

There was an MPC on Small Sin.
MOC did a GP and took off TST E
引用:
原帖由 OK~ 於 2012-2-24 15:01 發表

引用:
原帖由 paaq 於 2012-2-24 15:06 發表

以Jan收204計,214 應是好友本月目標位。再推高結Mar會幾難做(現時無乜成交)

但要造淡, 不妨先等有心人出手。 210頂得住又BOD
Thanks ....
低位等佢再衝破新高...  等到寂寞夜深
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 iwanttogetrich 於 2012-2-24 15:15 發表
There was an MPC on Small Sin.
MOC did a GP and took off TST E
引用:

因此需要細仙訊號出現的確認

有點山雨欲來之感覺, 向上向下有機爆 500

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-2-24 15:32 發表

因此需要細仙訊號出現的確認
時間值損耗真不少, 218C昨收39點, 現報26/27點, 208P昨收40點, 現報22/24點

如昨做兩邊LC/LP共損失近35%, 搏大認真要小心找對時間 & 訊號才可做

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-2-24 15:45 發表
有點山雨欲來之感覺, 向上向下有機爆 500
都唔知係托住轉定頂住轉倉, 係大爆就好,

引用:
細仙剛見-#1PC, 留意DCC出現 & GP口訣

發新話題