發新話題

FEB 12 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-2-10 11:49 發表
今日呀爺雖升上企 2348,唯港股不跟...,
另有傳德國有官員不滿希臘協議.....
一日未正式公佈協議達成,一日有變數.宜小心
外圍有轉弱勢初現...... ...
剛2346 ...了.... 好消息??= 確實方向??

琴日上完GP堂,GP口訣真勁! 今日個市跌,我LONG 咗六次期指,六次都賺!哈哈!!

引用:
原帖由 Stking 於 2012-2-10 14:06 發表

see 住 支持位 #675Post
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-2-10 14:27 發表

see 住 支持位 #675Post

回復 696# rickso 的帖子

六次期指 !?!?! 我都冇你咁勁, 我只係 SC+LP

第七次啦,又賺!

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-2-9 14:58 發表

各位午安!

昨日(2月8日)
期指裂口高開, 早上高見20875點回落, 下午再次上破21000水平, 唯未能上試上升時間對稱 & 力量縮減次目標, 收市前高見21130點

http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=4460&extra=&authorid=5&page=4

**** 本內容被作者隱藏 *****
各位午安!

昨日(2月9日)期指裂口下跌, 低見20790點反彈, 下午回試星期三(2月8日)高位21130點, 高見21090點回落

今日(2月10日)下午期指下破20790水平, 低見20756點反彈

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 Stking 於 2012-2-10 14:06 發表

Stiking c hing 因港股210-211轉角位
好淡友打架......誰勝誰負??
淡友呢 2日住守在211
如升穿企穩淡友會走佬.....
而暫估計好友把關位 約20700-20580附近
如下穿 港股/回調確認.....
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2012-2-10 14:29 發表
六次期指 !?!?! 我都冇你咁勁, 我只係 SC+LP
練習吓啫!學時宜習之,不亦樂乎?

SC+LP,恭喜 edwardwcf21 ching, 今日大賺!

發新話題