發新話題

JAN 12 期指,期權

師兄勁!!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-1-11 14:53 發表
暫看圖/勢 即市DH  應未見 ~~

如有錯勿打打打.....
唔使打!!

引用:
原帖由 ching516 於 2012-1-11 15:50 發表

唔使打!!
抹一汗
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 Agogo 於 2012-1-11 14:56 發表
大大仙很快結束DCC ?
是的, 留意30min能否見#2X3, 配合大大仙#1CLM & 持槍
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-1-11 13:54 發表

Ourstation兄於月頭的看法, 令小弟折服!  
全靠 mt sir 教果 d 睇圖方法, 至於你們用的那些術語好像已經有很大改變, 但看圖方法好像沒太大變化
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-1-11 15:58 發表

全靠 mt sir 教果 d 睇圖方法, 至於你們用的那些術語好像已經有很大改變, 但看圖方法好像沒太大變化
由於實戰班新增了TRP技術, 若配合至尊創富引擎, 使準確度有所提高
Ourstation兄或可考慮重讀二月中的實戰班了解其操作, 提升分析 & 力量同步的捕捉
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

thanks ok hing

回復 638# katso 的帖子

katso hing ,完成程後相信你會成為一級的技術分柝師
呢兩日跑出跑入,都係準備所有嘢同班老細食團年飯,酒都要買二+幾支,明日仲要跑;
因為無時間睇市,但又怕錯過機會,所以做咗sp 即月及下月各一張,今朝2月188p@541最高果張係我short嘅,收市都有14x 點息,都算唔錯

回復 665# OK~ 的帖子

Many thanks.....

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2012-1-5 15:03 發表
睇嚟要假期後才有機會破萬九
兩日企穩於萬九樓上,而今日收近D-H,明日有可能出現一個裂口,先上破19500至19750左右,本週最大可能到近二萬至最大阻力區後整固,等待好消息突破杯柄位,又係吹水

引用:
原帖由 KM88 於 2012-1-10 11:30 發表
1月及2月call大倉位都係190,會否力守?
1月 call 大倉位現為 200

日線圖:stc & 保力加通道已到高位,小心!

發新話題