發新話題

JAN 12 期指,期權

港匯靜靜地由高位回軟, from 7.7635 -> 7.7685.

悶到飛起

morning all ~~~

上 19130
下 18930/18805
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 manpower 於 2012-1-11 11:24 發表
悶到飛起
d 股唔悶, 好多開始突破, 如: 716
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

昨日晚無意間聽到一位財經評論人話個市2日彈左咁多差唔多彈夠,(彈係為左大跌),點知今日佢既評論竟然係話築底整固中,整固完之後會再上@@

引用:
原帖由 handcream50 於 2012-1-11 12:06 發表
昨日晚無意間聽到一位財經評論人話個市2日彈左咁多差唔多彈夠,(彈係為左大跌),點知今日佢既評論竟然係話築底整固中,整固完之後會再上@@
Cream 兄,我們上MTsir 的堂就是自己掌握技術,
所謂自己溫食,天下無敵。不要聽看那麼多分析演員表演了。

引用:
原帖由 jackson 於 2012-1-11 12:15 發表
Cream 兄,我們上MTsir 的堂就是自己掌握技術,
所謂自己溫食,天下無敵。不要聽看那麼多分析演員表演了。
我明白啊,只是有所感嘆這些財演害苦了多少散戶的血漢錢啊

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-1-10 15:51 發表

如果是TRP, 剛到支持
但以最近一個頂拉, 支持比較遠, 約在18900-18920水平  
午飯時間,收了少少利息,以各圖睇大市或想見一見O.K CHING這組支持

引用:
原帖由 handcream50 於 2012-1-11 12:06 發表
好奇.....who 評論人???
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-1-11 13:21 發表

好奇.....who 評論人???
WAI 兄,邊個就唔方便透露啦,但以我觀察所得,上得電視既.....口才流利既......都......

發新話題