發新話題

JAN 12 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-1-9 13:21 發表
各位午安!

上週五(1月6日)
期指下試TRP目標約18470水平, 下午低見18472點反彈, 收市前高見
18650點
今早(1月9日)期指裂口低開, 下破另一下跌浪之力量修正縮減首目標約18375-18385水平, 低見18266點反彈

**** 本內容被作者隱藏 *****
上破反彈力量縮減次目標, 一分鐘有近1500張期指挾破188水平 , 意欲何為?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-1-9 15:41 發表

上破反彈力量縮減次目標, 一分鐘有近1500張期指挾破188水平 , 意欲何為?  
春江鴨??? 明天會 GAP UP

OK hing .....!!!
如向上 可上 190/192-193.....相反如
呢個水平反覆震向下 可再試 185/182....
"看好看淡隨勢而轉"

大戶開始揸電梯
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 OK~ 於 2012-1-9 15:41 發表

呀爺今朝出了囗術~~提振股市信心
好友等呀爺收市先挾上  ~~
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 wai-wai 於 2012-1-9 15:44 發表
OK hing .....!!!
如向上 可上 190/192-193.....相反如
呢個水平反覆震向下 可再試 185/182....
今日成交未見指標性, 期指或先看189水平能否見大成交上破

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-1-9 15:47 發表
大戶開始揸電梯
Ourstation兄此話似乎另有玄機?

呀爺出少少錢係今朝做d恆指淡倉, 大戶就夾上,  呀爺睇穿曬大戶手法, 哈哈
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

一組GP力量將上破二萬

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-1-9 15:55 發表
呀爺出少少錢係今朝做d恆指淡倉, 大戶就夾上,  呀爺睇穿曬大戶手法, 哈哈
阿爺為令大家開心過新年, 出錢又出力, 從這個角度看值得讚許

發新話題