發新話題

JAN 12 期指,期權

Happy new year !!!

回調過後暫睇尖東A/.19110 B./19300
C./19480

引用:
原帖由 KM88 於 2012-1-3 11:41 發表

根據我的數據庫,如做short 2 邊,要等到月頭第 9個交易日,
才開始有著素!
如遇反覆市, SC/SP是一個不錯的投資策略; 但要視乎市況而定, 如行單邊, 則LC/LP當為最佳選擇
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-1-3 11:53 發表
新年快樂, 祝各師兄姊收息收到手軟
Ourstation兄你好! 祝閣下乘浪吃盡大勢!
未知閣下對2012年走勢有如何看法?

引用:
原帖由 yokito530 於 2012-1-3 15:32 發表
happy new year, ok c hing
Yoki好久不見!
祝閣下工作、投資均順順利利!

Happy new year MT sir and all C-hing. Wish you Win Win Win in the coming year!

外圍DJI剛見12456 水平    已到阻力位, (即市升得差不多了)
如升穿next.....12580     

bye  , now go to eat dinner

"看好看淡隨勢而轉"

19:00 美期郁番,爆升220點,
但港股已升,因此黑期沒有繼續升!

今日平哂d long call 仲要short 番轉頭添,所以最緊要回番落嚟呀!

回復 121# OK~ 的帖子

thx alot ok hing!

發新話題