發新話題

MAR 10 期指,期權

請問ok兄...同各位師兄師姐....跟住既反彈會去咩位先在下沉呢???

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-3-25 10:28 發表

只要用心感受宇宙力量, David仔都可以好似各位師兄師姐一樣喺股海乘風破浪, 加油
小弟尊命....不負期望....

引用:
原帖由 davidchkchk 於 2010-3-25 10:28 發表
請問ok兄...同各位師兄師姐....跟住既反彈會去咩位先在下沉呢???
雖然MOC見#2D3訊號, 但由於各圖MA大浪順排, 期指或反覆回試頭肩底頸線約20780水平後, 再看有否沽貨訊號...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

morning, 一開市已到今日目標,MT SIR既WPT真厲害,多謝
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-3-25 10:38 發表
morning, 一開市已到今日目標,MT SIR既WPT真厲害,多謝
yup..尋晚做功課都係諗住去到20750-20800, 點知一野穿晒..

引用:
原帖由 波佬 於 2010-3-25 10:42 發表

yup..尋晚做功課都係諗住去到20750-20800, 點知一野穿晒..
唔穿晒D止蝕盤點會出來呢?

十點十點的升, 一字記之曰: 悶

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-3-25 10:51 發表

都唔係啦, 因為已settle晒Mar10的222C, 賺到的開始第一注沽四月份的call.
Sor, 小弟嘅意思係Hftsang兄咁快開Call扣, 唔等埋反彈完先做?_? or Hftsang兄覺得反彈空間有限?_?

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-3-25 11:23 發表

第一注試沽o者, 我捉高低位的技倆不高, 故不會望全部在最高/低位做到, 待反彈再沽多o的. 我用注碼去調節整體入市位, 每日做trade都要睇估最高最低位, 係好易burn out, 宜家的年紀可能勝任有如, 但隨年紀漸大, 自己 ...
相信Hftsang兄有一套適合自己而有效嘅出入市系統, 只要知大勢, 再配合系統, 就能穩操勝券

OK兄可唔可以再分析下8047

發新話題