發新話題

DEC 11 期指,期權

細仙,MOC都PC了

引用:
原帖由 cheesecake 於 2011-12-21 15:42 發表
thank you ok hing ! i still working hard to  learn.
Cheesecake兄你好!

只要仍在這瞬息萬變的市場內, 大家都需要努力學習
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

回復 1597# OK~ 的帖子

thank you ching

引用:
原帖由 handcream50 於 2011-12-21 15:43 發表
細仙,MOC都PC了
細仙見SBO, 且看大仙能否見#2X3配合向上

引用:
原帖由 handcream50 於 2011-12-21 15:43 發表
細仙,MOC都PC了
仍需留意大大仙M處高位、大時代#1 CLM準備拗落

wai ching and ok ching, 今個月如果俾你地選擇, 會 LC 186 + SC 190  定 LC184 + SC 188, 假設符合 ok ching 的預測

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-12-21 15:55 發表

仍需留意大大仙M處高位、大時代#1 CLM準備拗落  
仍需留意大大仙M處高位、大時代#1 CLM準備拗落  [/quote]明白,不過小弟用緊細期即日練習BIBLE中,成績唔錯,所以無太上心於大時代等等

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-12-21 15:57 發表
wai ching and ok ching, 今個月如果俾你地選擇, 會 LC 186 + SC 190  定 LC184 + SC 188, 假設符合 ok ching 的預測
睇埋明天指數水平~~
lc 184 sc 190
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 handcream50 於 2011-12-21 16:00 發表

明白,不過小弟用緊細期即日練習BIBLE中,成績唔錯,所以無太上心於大時代等等
加油!
就算即市Bible, 訊號亦相當準確, 只要多觀察、練習, 就會留意到訊號顯示出力量所在

回復 1626# wai-wai 的帖子

謝謝, thank, 計下值搏率, 睇下玩唔玩得過先

發新話題