發新話題

DEC 11 期指,期權

大仙看起來像#2D3 + MPC, 今天下午可以形成DBT ?

引用:
原帖由 rickso 於 2011-12-15 11:11 發表

178P/DH在350點,我347點平,都算唔錯啦!

平倉果陣MOC見#2X3,又見咗PC。個PUT圖又見DCC,所以俾我係DH平咗。D-BIBLE真係得。
恭喜rick 兄,厲害

各位C-hing, 知唔知 i-pad可否用到 SPTrader? 謝謝!
Kelly

引用:
原帖由 Agogo 於 2011-12-15 11:19 發表
大仙看起來像#2D3 + MPC, 今天下午可以形成DBT ?
係喎!見咗MPC添,等有低位LONG番張期指玩玩,多謝CHING提醒!

引用:
原帖由 Agogo 於 2011-12-15 11:19 發表
c-hing,反彈目標18140,你估會唔會見呢?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-15 11:33 發表

恭喜rick 兄,厲害
謝謝 ching, 請多多指點!

引用:
Agogo ching,

個市好好玩呀,我等唔到同大仙玩了,今日個市咁慢用15t 圖都好好玩呢!

回復 1272# rickso 的帖子

大市從高位回落,但估計下行時間及低位或於明日出現,因樓上出現多組阻力,就算一組下行時間完結,相信或於低位整固,等待一個强烈如GP訊號出現,才作出一組反彈浪rick hing, 指點就不敢,宇宙力量無窮無盡,只要頻度正確,就能找它出來,因此有時你見到,有時我見到,團結是力量

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-15 11:54 發表
大市從高位回落,但估計下行時間及低位或於明日出現,因樓上出現多組阻力,就算一組下行時間完結,相信或於低位整固,等待一個强烈如GP訊號出現,才作出一組反彈浪rick hing, 指點就不敢,宇宙力量無窮無盡,只要頻度正確,就能找它出來,因此有時你見到,有時我見到,團結是力量
非常同意!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-15 11:54 發表
大市從高位回落,但估計下行時間及低位或於明日出現,因樓上出現多組阻力,就算一組下行時間完結,相信或於低位整固,等待一個强烈如GP訊號出現,才作出一組反彈浪rick hing, 指點就不敢,宇宙力量無窮無盡,只要頻度正確,就 ...
Agree.

Have to go.  Look for rebound early afternoon after lunch.

Hope all C Hings win more in the afternoon.

發新話題