發新話題

DEC 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-8 13:23 發表
有時都唔明書本上嘅意思,熊市結朿於市塲最恐x時,咁上次16139夠恐未?
走了,wai hing ,要到你厔企附近,飲茶?
ha,ha,......
"看好看淡隨勢而轉"

wa,落得咁慢........
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-12-8 13:33 發表
wa,落得咁慢........
19049平得唔得
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-12-8 13:38 發表

19049平得唔得
睇住差 3pt,都唔比
"看好看淡隨勢而轉"

回復 831# jackson 的帖子

係難玩, 但之前好快有方向, 現在係度磨......
Kelly

引用:
原帖由 LIKUKTONG 於 2011-12-8 11:47 發表
good idea! but have long call
Any strategy can apply on it?

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-12-8 13:38 發表

19049平得唔得
平左....!!
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-8 13:23 發表
有時都唔明書本上嘅意思,熊市結朿於市塲最恐x時,咁上次16139夠恐未?
应该未囖!
正想开short put #2800 接货,已经唔肯落咯!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-12-5 13:24 發表
各位午安!

上週四(12月1日)
期指高見19078點回落, 未能下試調整力量縮減首目標, 低見18867點反彈; 上週五(12月2日)上破一日圖TST東次目標 & 另一反彈力量縮減次目標, 高見19199點回落, 今早(12月5日)期指18950-19160水平間反覆

各位午安!

星期二(12月6日)期指下試調整力量縮減首目標約18730-18750水平, 低見18785點反彈; 昨日(12月7日)稍破12月2日高位19199點, 高見19267點回落, 今早(12月8日)期指回落, 低見18939點反彈

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題