發新話題

DEC 11 期指,期權

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-12-8 11:08 發表
個市古古怪怪, 但我已不咁樂觀, ching 可以試下以數今潮浪作對比
12月個市輪為消息市~~gap日升gap日落~~  
現框框188-192chok到散戶暈.
樂觀看大市見昨日DH阻力回落,
唯不排除下週初大市仍會震盪向下,
個人今和明早仍會等位高沽至下週初.....
~~炒波幅~~

***個人仍相信今月高位未見***
只純個人看法.......

"看好看淡隨勢而轉"

搞到今日成朝得個望.. 2 手空空.. 乜都無做過...

去到尖東,再揾唔到B出口,遲大到可能要過海,希望食完飯先番去西環

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-8 12:35 發表
去到尖東,再揾唔到B出口,遲大到可能要過海,希望食完飯先番去西環
咁Tsui hing 今早食左早餐末
"看好看淡隨勢而轉"

回復 828# wai-wai 的帖子

wai hing 早晨,剛午飯完畢,你呢?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-8 12:50 發表
wai hing 早晨,剛午飯完畢,你呢?
食飽飽~~今日可坐定定.
"看好看淡隨勢而轉"

引用:
原帖由 LIKUKTONG 於 2011-12-8 11:23 發表
呢排個市好難玩..............
幾時個巿好玩過,次次難玩次次玩。

回復 830# wai-wai 的帖子

等陣要出去拿文件,咁wai hing 你老細今日有無call你呀?相信好多ching 等緊呢個機會

有時都唔明書本上嘅意思,熊市結朿於市塲最恐x時,咁上次16139夠恐未?
走了,wai hing ,要到你厔企附近,飲茶?

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-8 13:09 發表
等陣要出去拿文件,咁wai hing 你老細今日有無call你呀?相信好多ching 等緊呢個機會
唔好啦掛~~ 做左野過市,比機會食埋先
我唔貪心的
"看好看淡隨勢而轉"

發新話題