發新話題

DEC 11 期指,期權

又到週五 Bye all .....

引用:
原帖由 KM88 於 2011-12-1 16:26 發表
下周三 20 ma 將跌穿 50 ma
下周五 10 ma 將升穿 20ma &50 ma
形成 3線匯聚
修正:

下周四 20 ma 將跌穿 50 ma
下周四10 ma 將升穿 20 ma & 50 ma
形成 3線匯聚 [/quote]

引用:
原帖由 KM88 於 2011-12-2 16:29 發表

修正:

下周四 20 ma 將跌穿 50 ma
下周四10 ma 將升穿 20 ma & 50 ma
形成 3線匯聚
[/quote]

謝謝KM88 hing資料

市塲上不停轉變,早前5浪純粹大家討論,我就是金水本人,相信ching 做買賣前必定經過細心思考,但無論如何,如因誤信本人意見令到ching 有所損失,只能說聲抱歉
我亦不會一走了之,個人性格,敢作敢為也!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-2 16:16 發表
剛回來見大市上破一租尖東位,大仙真的SBO,再看亦見尖東,是否巳KB?
多謝 tsuikinman CHING。 我都及時壯士斷臂攺做SP哩!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-2 11:39 發表
大仙#2C3,#1 CLM,再加上D-P接近完結,見#2A3午後回來或出現新一組升浪,或留意其它訊號配合
ching 睇D訊號非常準確,11:39啱啱好是DL,咁就急升咗310點,以後要多D俾咁準訊號讓小弟學習學習。哈哈!當然又可以跟ching 執噃D啦!

回復 549# rickso 的帖子

先謝過rick 兄
1.)首先向各位解釋分身之說,tsui是本人真名,希望有個筆名於討論區繼積討論,因此改名金水,但昨晚聽完CAT C 姐一番誥後,知道自己只是宇宙間一點塵而巳,無需造作,因此今日tsui再次出現,早前巳在創富同學會交待,
2.)如CAT C 姐比喻MT SIR 為宇宙中心,學生為宇宙間無數星塵,因坐落的位置不一,接收的能量不一樣,亦因此判斷不一樣,如WAI HING 所言,將各自見到嘅訊號講出來分享,就能將接收到嘅能量發揮得最好,受益的亦是自己;
3.)就如今天所見訊號,能與大家分享之餘,亦希望接他人訊息,加强信心落單,回來見大仙巳SBO+子午+TCMA+KB,所學的訊號盡在一圖,未知週一回來是否與昨天一樣,急升至另一組尖東,亦希望其他同門ching 能夠指証錯處,從中吸取能量;
4.)最後笑話一則,抄週刋波浪大師的一句話:「1浪2浪3浪4浪.....o!失敗5浪~~~~~從頭開始過。」
大家週末愉快!

不如大家專心分析下走勢仲好啦..我好似都未聽過 5 浪論...呢個似 abc 浪

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-12-2 19:59 發表
先謝過rick 兄

2.)如CAT C 姐比喻MT SIR 為宇宙中心,學生為宇宙間無數星塵 ...
唔好意思,tsui 兄。

MT Sir並沒有以自己比作宇宙中心,相信 cat 姐是指本中心(至尊投資研究中心)是以愛為宇宙力量的中心,希望可以以系統性的準確測市方法,傳授給各位學員,讓同學們可以在賺錢之餘,將愛心傳揚開去,幫助一些貧窮及有需要的。讓更多的人可以幫助更多更多的人。這是本中心的宗旨。

引用:
原帖由 sinding 於 2011-12-2 15:02 發表
jackson 赢兄! 你那边系深夜喔! 唔使sleep ah?
Sinding 師姐,日日我都在這裡和各師兄師姐交流的,
學唔少嘢嫁,幾夜都低。祝大家贏多D。
呀,我手上都有D,LC等下星期食,

發新話題