發新話題

NOV 11 期指,期權

回復 1246# OK~ 的帖子

OK hing坐鎮......

引用:
原帖由 5466 於 2011-11-18 15:02 發表

OK 兄過獎了, 我技術尚淺, 好多時都只係估估下, 並未有太大把握
5466兄太謙了! 相信閣下定必下了不少時間、精神鑽研

其實都只是工多藝熟, 只要多細心觀察、研究, 就能發現力量會跟從宇宙的韻律而行
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-11-18 13:45 發表
Pm 如用18450分水位,上阻力 18540-18600
下支持 18300-18250.
引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-11-18 15:04 發表
OK hing坐鎮......
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-18 14:24 發表
各位午安!

期指昨日(11月17日)裂口下跌, 低見18511點反彈並回補裂口, 今日(11月18日)期指繼續下跌, 低見18343點反彈

**** 本內容被作者隱藏 *****
Wai兄午安!

小弟今日跟閣下分析的位置差不多

自問雖並非英雄, 但與君所見每每略有相同

大仙見#1 CLM 準備拗上 & 持槍, 留意大大仙能否配合同步向上

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-18 15:10 發表

Wai兄午安!

小弟今日跟閣下分析的位置差不多

自問雖並非英雄, 但與君所見每每略有相同   
because圖表會說......

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-11-18 15:20 發表

because圖表會說......
呢d 外語要慢慢學

是日週五~~~~

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-18 15:17 發表
大仙見#1 CLM 準備拗上 & 持槍, 留意大大仙能否配合同步向上
大大仙 剛見 #3X + #1 CLM

大仙可能會見子午
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 5466 於 2011-11-18 15:31 發表

大大仙 剛見 #3X + #1 CLM
好犀利 !!
plus, 歐元重上 1.35.

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-11-18 13:37 發表
afternoon  all c hing.....!
昨DJI日圖跌到好肉酸~~如下穿11720-700下穿,
next 11650&11570.
S &P若真失守1220.....next 1200~`
呢2晚看道指大戶手影,常在HK淩晨2:30-3:00點先出手,
今日美股期結~~

發新話題