發新話題

NOV 11 期指,期權

唔知現貨企唔企度194 搵支持再彈~~

good monring every Ching..

ok ching, 個市應該差不多, 我用抄浪的方法看, 第一目標已到, 第二目標要去返 176-8 附近, 好似太淡...反彈目標 191 左右

这两天不见OK CHING。不知是否旅游去了。。

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-11-16 12:08 發表
午飯,真係手風順,喱道今天有無ching win win 丫?差60點碰到18800,幅度唔夠,將止賺搬落18500 & 19200,呢次基本穩袋$211,500,60萬啦,市塲未夠驚,天日会見低位,晏晝飛上海公幹,天日埋單 :smile ...
168 CHING 今天吃得饱饱人吧,,

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-11-16 12:08 發表
午飯,真係手風順,喱道今天有無ching win win 丫?差60點碰到18800,幅度唔夠,將止賺搬落18500 & 19200,呢次基本穩袋$211,500,60萬啦,市塲未夠驚,天日会見低位,晏晝飛上海公幹,天日埋單 :smile ...
168 CHING 今天吃得饱饱人吧,,
如此厲害的確令人佩服

引用:
原帖由 學習有益 於 2011-11-18 11:45 發表

如此厲害的確令人佩服
由  "今年loss $$$210m", 到今日...倒賺.., ..是否我們(老散)的能耐可抵擋得到, 以億元計的金融投資或投機, 散戶能有多少人, 或是能有多少個老散組合?

引用:
原帖由 chief 於 2011-11-18 12:31 發表
由  "今年loss $$$210m", 到今日...倒賺.., ..是否我們(老散)的能耐可抵擋得到, 以億元計的金融投資或投機, 散戶能有多少人, 或是能有多少個老散組合?
師兄唔好誤會,我係指今次從一開始講,到而家既市況的確有目共睹,事實上呢次係厲害,至於之前佢loss到點我就無留意到,純指佢呢次既交易

afternoon  all c hing.....!
昨DJI日圖跌到好肉酸~~如下穿11720-700下穿,
next 11650&11570.
S &P若真失守1220.....next 1200~`

#005....跌穿@60~~

發新話題