發新話題

NOV 11 期指,期權

引用:
原帖由 edmnod 於 2011-11-14 16:00 發表

L/c out 2011-11-14-15:42:36 ,
即市走的位置不錯
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-11-14 16:04 發表
咁咪向上 4000pts ?!
只是短線仍有出現頭肩底的可能, 但如再以大成交下破187水平, 而技術指標亦配合向淡, 則頭肩形態便不能成立

是三沖還是頭肩, 短線比較關鍵

回復 983# OK~ 的帖子

OK  CHING,
亦正形成大形頭肩底......COULD  YOU  PLS  GIVE  ME  A  GRAPH

IF  頭肩底 + 三沖  IS  ALSO  TRUE,  THEN  HOW  THE  INDEX  IN  FUTURE??  SO  CONFUSION

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-11-14 15:42 發表
橫行,睡覺.......大佬你想點呀
我由朝瞓到收市...悶..

大戶好奸, 收係呢的位, 唔上唔落, 期子又出類似十字星, 不過個人估計, 明後天可能又有戲睇, 小心小心...

引用:
原帖由 LOFAT68 於 2011-11-14 16:09 發表
OK  CHING,
亦正形成大形頭肩底......COULD  YOU  PLS  GIVE  ME  A  GRAPH

IF  頭肩底 + 三沖  IS  ALSO  TRUE,  THEN  HOW  THE  INDEX  IN  FUTURE??  SO  CONFUSION
閣下可由9月1日高位與10月28日高位連一直線並伸廷, 就能得出頭肩底的頸線阻力現約20090-20110水平

由於圖表形態可被"製造", 因此小弟不會單看形態的變化來預測走勢, 而是根據MT Sir的多個宇宙力量配合作分析

只有形態而未能見相位同步, 有可能只是假象

回復 995# OK~ 的帖子

OK  CHING

THANK  YOU  VERY  MUCH

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-11-14 16:05 發表

即市走的位置不錯  
Thanks......OK ching.

意大利5年期国债拍卖收益率创14年新高

引用:
原帖由 168.hk 於 2011-11-14 16:28 發表
睇圖表的話今天應瞓覺未有開單,今早沽期指現有百幾點利錢,明天有可能意外驚喜,三關後利錢70萬。
利害利害

發新話題