發新話題

NOV 11 期指,期權

多謝OK兄指點,努力學習中。還沒有做過收息策略,下周練習下:)
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-28 16:41 發表

Timmy兄或可先留意大圖如大時代 & 大大仙的同步訊號做收息策略, 賺取Laptop或Notebook, 便可在公司安裝WQ & 跟各位師兄師姐一同分析研究  

引用:
原帖由 handcream50 於 2011-10-28 17:05 發表
請問wq32是否需要月費???
要收月費的, 具體費用請看論壇上方的WQ諮詢訂用。如果報名上堂,可以有免費一周試用。

O....THXXXXX
引用:
原帖由 timmyfan 於 2011-10-28 17:19 發表

要收月費的, 具體費用請看論壇上方的WQ諮詢訂用。如果報名上堂,可以有免費一周試用。

OK師兄

請問OK師兄覺得到頂未,麻煩晒!

今天臨尾擠出了陽燭  

引用:
原帖由 lapetite 於 2011-10-28 15:54 發表
好消息出貨?
星期一至四, hk$ 轉強, 昨晚 6pm 後走相反 ... 下星期要留意
Sorry 更正, 我system 的scale 太密了, 看錯了, Sorry!!

昨晚8pm 後 hk$  轉弱, 但今早8am 又 變回強!!  現在比昨天更強, 幅度比星期一至四都要大, 下星期要繼續留意
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

引用:
原帖由 LIKUKTONG 於 2011-10-28 16:32 發表
我係師妹, 請ok c hing多多指教
師姐!
你就好啦!唔使返工!

KM c hing,
Could it be possible that big friend began to place their Dec Put butterfly today,
What I don’t understand is that  11 intervals on each side, is the spread too wide for butterfly?  謝指點.
140 – 166 – 190     at   1300 – 2600 – 1700 sets

Seems to me, a Dec Call butterfly was slowly accumulated btwn 9Sep – 30Sep.
198 – 208 – 220    at  9000 – 15000 – 6000 sets
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

回復 107# sinding 的帖子

你認為我不用返工嗎?

前個月朋友同我講會跌穿萬八,再升穿二萬,最初唔信,後來信一半,現在100%啦,不過有d意外就係要落到近萬六,話咁快又上番二萬
佢啱啱又同我講,2011年嘅低位未出現,又問我信唔信喎~~~~~~咁你哋呢?

發新話題