發新話題

OCT 11 期指,期權

近期與 chok chok chok

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-19 11:29 發表

有可能玩3兄弟相聚於樓上玩跳樓機
三隻小牛在樹上 ??

回chance88

~~圖形如確認~~
首向下Kill~~肥牛重貨區,跟手反彈一下
再向17000樓下尋支持位......

10月期指平均177-179轉倉
以上只個人看法,講真我都希望錯
如要改變個人看淡走勢,好友/大市首需升回18650&18760上方並企穩

回復 1106# leonjacky 的帖子

月中時間多數係咁,所以我都唔做倉住

回復 1108# wai-wai 的帖子

多謝wai-wai兄的分享! 我持有淡倉,故想佢跌...

引用:
原帖由 chance88 於 2011-10-19 12:56 發表
多謝wai-wai兄的分享! 我持有淡倉,故想佢跌...
I think kill 175 first

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-19 12:14 發表
~~圖形如確認~~
首向下Kill~~肥牛重貨區,跟手反彈一下
再向17000樓下尋支持位......

10月期指平均177-179轉倉
以上只個人看法,講真我都希望錯
如要改變個人看淡走勢,好友/大市首需升回18650&18760上 ...
大渣金蛙呢

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-19 11:22 發表
最睇唔通大大仙想點?
出左後交叉
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

想再夾高先回........................

各位午安!

期指星期一(10月17日)高見18900點後大幅回落, 昨日(10月18日)裂口下跌, 低見17932點反彈; 今日反彈繼續, 上午高見18433點

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題