發新話題

OCT 11 期指,期權

引用:
原帖由 KM88 於 2011-10-15 21:13 發表
nov 160 put 大成交2294 closing220 pt.
o/i   +1742

dec 170 put 大成交1965 closing558pt.
o/i   +1134
http://blogcity.hk/blog/reply_blog_express.asp?f=8WMDZO95GB220867&id=331517&catID=7406&keyword=&searchtype=

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-17 11:47 發表

大大仙現#2D3,下午留意#1拗上後見SBO
大時代#1 DCC、大大仙M處低位, 大市會否或仍需反覆?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

go to fill gap 18666

引用:
原帖由 KM88 於 2011-10-17 13:38 發表
go to fill gap 18666
bingo..........

回復 947# OK~ 的帖子

#1拗上中,留意大仙大大仙子午配合

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-17 13:49 發表
#1拗上中,留意大仙大大仙子午配合
大仙似乎將形成持槍配合#1作反彈

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-12 21:03 發表
睇漏咗尖束大約#18900,都係偏見出事
Tsui兄上週預測, 今早10:19 期指 @ 18900, Bingo!

TST認真好用

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-17 13:53 發表
大仙似乎將形成持槍配合#1作反彈
大仙將見紙五, 期指反彈或受阻於18750水平

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-17 14:13 發表

大仙將見紙五, 期指反彈或受阻於18750水平  
大仙 #1 已上到高位, 子午 kiss
我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-17 14:21 發表

大仙 #1 已上到高位, 子午 kiss
大仙#1雖近高位, 但仍需留意大圖相位未見同步, 期指短線或反覆上落, 或待大大仙M到頂同步拗落再SOP

發新話題