發新話題

OCT 11 期指,期權

引用:
原帖由 denniszz 於 2011-10-13 15:43 發表

可惜小弟才剛報讀課程,未有機會在實戰研究中跟各位師兄師姊碰面。
沒關係, 只要完成實戰班, 便擁有進入實戰班專區的權限
到時, 大家在專區內便能更詳細了解 & 研究各個訊號、以及訊號出現的時間 & 位置
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

我又係...........

OK 師兄準呀, 破了之後就爆上

HSF~18678-18263gap.......回補晒

killed 187 bear.......

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 15:49 發表

沒關係, 只要完成實戰班, 便擁有進入實戰班專區的權限
到時, 大家在專區內便能更詳細了解 & 研究各個訊號、以及訊號出現的時間 & 位置  
呵呵,大家一起努力

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-13 15:27 發表
oh......明白晒,而且我有可能錯把9月21日gap囗,mark錯為9月22日
理論上可算補左,但應21/9gap~18678-18263看10月份期指的
gap則未完全回補晒.......!!! ...
21/9 - 22/9 下跌裂口剛剛已補埋!

引用:
原帖由 flmhk 於 2011-10-13 15:50 發表
OK 師兄準呀, 破了之後就爆上
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 14:01 發表
大大仙剛行完DCC, 見回馬槍, 上午期指高見18625點回落, 但大大仙似乎仍需反覆尋找魚
Filmhk兄言重, 只是MT Sir的宇宙力量 & 訊號準確
雖然爆上, 但由於大大仙見#2D3、現正尋魚, 加上今日有機會是大細G相聚, 仍需留意會否形成#2GP作大幅度回落

繼續留意大大仙TST訊號轉變

OK師兄 , 即明天會上試19000 ?

引用:
原帖由 flmhk 於 2011-10-13 16:05 發表
OK師兄 , 即明天會上試19000 ?
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 16:01 發表
Filmhk兄言重, 只是MT Sir的宇宙力量 & 訊號準確
雖然爆上, 但由於大大仙見#2D3、現正尋魚, 加上今日有機會是大細G相聚, 仍需留意會否形成#2GP作大幅度回落

繼續留意大大仙TST訊號轉變
能否上試190水平, 則要看#2D3能否破壞, 暫看訊號仍未能破壞

發新話題