發新話題

OCT 11 期指,期權

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-13 09:26 發表
受阻於牆腳線,可能已揾到狗狗
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 09:59 發表
有此可能, 但由於#2X3在上面出現, 加上MA上拓, 或需待DCC行完

此外, 密切留意大大仙DTR圖會否見MCF-UP轉上
大大仙剛行完DCC, 見回馬槍, 上午期指高見18625點回落, 但大大仙似乎仍需反覆尋找魚
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-13 13:52 發表
在18428己無好倉在手....今早約11;25己感覺好友頂得好辛苦,
唯回看牛熊比例,熊仔又確有點肥味!
現宜留意好友能否突破186上方,22/9~gap欠35pt方全數回補.
在186上方阻力....18760-18970
如失守18450....下方支 ...
Ching,其實14/9的低位在18600,可唔可以當補晒呢?

從日圖看, 上/下均見叔飛, 而今日亦有機會為一大G, 短期或將爆邊

回復 754# ricksuen 的帖子

唔可以,而且14/9無gap囗.....
22/9下跌gap之後,19/9尚有1個下跌 gap~19278-19325(期指)

回復 755# OK~ 的帖子

爆落 ??

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-13 14:36 發表
唔可以,而且14/9無gap囗.....
22/9下跌gap之後,19/9尚有1個下跌 gap~19278-19325(期指)
我相信 rick 師兄所指係由 12/9 至 21/9 之島形,其中 14/9 之最底為該島之底嚟補裂口!

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 14:24 發表
從日圖看, 上/下均見叔飛, 而今日亦有機會為一大G, 短期或將爆邊
爆上定爆落?

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2011-10-13 14:42 發表
爆落 ??
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-11 10:04 發表

各位早晨!

昨日(10月10日)期指調整, 未能下試力量縮減首目標約17190-17200水平, 低見17387點反彈; 今日(10月11日)期指裂口高開, 上破上行目標約18250水平, 高見18428點回落

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-13 14:24 發表

雖說上/下均見叔飛, 而今日亦有機會是大細G相聚, 但由於大時代見#2D3向上, 加上大時代將見後交叉, 現階段只能說短線或將爆邊

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 760# OK~ 的帖子

Thanks OK hing

回復 760# OK~ 的帖子

Thanks !!!

發新話題