發新話題

OCT 11 期指,期權

引用:
原帖由 takk 於 2011-10-7 11:49 發表
178 bear cert just killed,

HSI just touch it ( similar to 16999 last time )
17800.72

我係初哥, 純粹靠估, 跟出跟入, 後果自負

引用:
原帖由 5466 於 2011-10-7 11:51 發表

17800.72
those big cert issuers are so skillful at it.

熊死熊在, 下一站....182

今次反彈力度比預期大, 不過沽空仍勁....
Prison Break!

thank you ching

午安all c hing
白日夢劇本行左上半集,下半集看呀爺下週生唔生性,
美股在11130-有見阻力...dji今晚可否有力再升?信心麻麻!
上午收市前己平2/3......留1/3看內地開市

***是日週五***做好做淡朋友又到考慮時間

pm下支持17540....17460

引用:
原帖由 wai-wai 於 2011-10-7 13:29 發表
午安all c hing
白日夢劇本行左上半集,下半集看呀爺下週生唔生性,
美股在11130-有見阻力...dji今晚可否有力再升?信心麻麻!
上午收市前己平2/3......留1/3看內地開市

***是日週五***做好做 ...
ching,我有SP超遠價,你話今日好唔好買番LP做對沖呢?

Wai-Wai兄,對呀,,禾信心麻麻!

***是日週五***做好做淡朋友又到考慮時間

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-10-7 10:49 發表
MA上拓之力果然強勁, 看來今日下午將見反彈力量擴張目標
BTW, 大仙始見#2X3, 留意DCC出現配合回馬槍
大仙見#2V3、#1 CLM同步拗落配合回馬槍作調整, 期指或反覆回試17550水平
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

djf drop
rise/drop run along 20 ma in 1 min chart

發新話題