發新話題

OCT 11 期指,期權

NO. 5 接貨價係$48.-今日收$56.xx,都仲有水位

呢排鐘意玩SIR 滑梯,SIR 咗落嚟排隊再玩過,多人玩嘞,咪走去玩花式跳水囉

DJF almost no drop now.

大户玩晒

忘記咗!重陽節快樂

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-4 16:32 發表
NO. 5 接貨價係$48.-今日收$56.xx,都仲有水位

呢排鐘意玩SIR 滑梯,SIR 咗落嚟排隊再玩過,多人玩嘞,咪走去玩花式跳水囉
鬼叫大淡友上個月贏得咁盡咩,仲要加埋個8號波,好友慘死!唔SIR滑梯都唔得啦!
基金佬高位走晒貨,依家先至係戲肉,狂沽空,沽到散戶都出埋貨先買番!

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-4 17:03 發表
忘記咗!重陽節快樂
Tsui ching, you too!         

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-4 17:03 發表
忘記咗!重陽節快樂
各位ching,重陽節快樂呀!

引用:
原帖由 titan 於 2011-10-4 17:08 發表

Tsui ching, you too!         
titan C 姐,重陽節快樂

重陽節都祝快樂 股市重陽節後再快落

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-10-4 19:00 發表

titan C 姐,重陽節快樂
Tsui Ching, 寫錯左一個字, 唔好估個<樂>字, 呢個冇錯, haha.

美股反覆止跌回升道指收市升153點
05.10.2011 04:58

美股表現反覆,先跌後回升。道瓊斯工業平均指數收報10808點,升153點。納斯達克指數收報2404點,升68點。受希臘債務危機拖累,道指初段曾急跌250點,但在美國聯儲局主席伯南克指,準備採取更多措施協助經濟復蘇,加上有消息指,歐盟成員國財長同意,準備採取行動救助銀行業,刺激投資者尾市買入科技股,以及趁低吸納。 摩根士丹利,股價急升一成二,美國銀行升4.2%。

港股ADR指數       16514     + 264     (+1.6%)

道瓊指數                10809     +153     (+1.4%)

發新話題